Selasa, 03 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Didi Kempot - Kalung Emas Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro: C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm lirik terjemahan arti indonesia Didi Kempot - Kalung Emas download mp3 G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G..

==Kembali ke : *), Reff

C..Fm G C
Opo dosaku iki..

======

Intro: E G#m A B

E G#m
Kalung emas sing ono gulumu
A chords Didi Kempot - Kalung Emas lyrics B E
Saiki wis malih dadi biru
F#m B
Luntur koyo tresnamu
G#m C#m
Luntur koyo atimu
A F#m D ..B
Saiki kowe lali karo aku..

*)
E G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
A B E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
F#m B
Gedhe roso tresnaku
G#m C#m
Yo mung kanggo sliramu
A B E
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
B C#m G#m
Loro atiku..atiku keloro loro
A B E
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. F#m B E

B C#m G#m
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
A F# B
Kebangeten opo salahku iki

E..Am B
Opo dosaku iki..

Musik: E G#m A B E
F#m B G#m C#m A F#m D..B..

==Kembali ke : *), Reff

E..Am B E
Opo dosaku iki..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar