Selasa, 03 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Nur Bayan - Utuhing Katresnan Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am Dm
G
..Duh wong ayu...
C
liwat gending iki
F
tak kelir katresnanku
Dm E
marang sliramu....pepujanku...

..F E

Am Dm
Sumanding sliramu
G C
tentrem rasane atiku
F Dm
adem koyo kesiram
E
banyune surgo..

Am Dm
Nganti tuwo iki
G C
tresno ku ora keganti
F cord kord chord Nur Bayan - Utuhing Katresnan kunci gitar Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu...
Am
pepujanku....

Musik : Am Dm G C
F Dm E..

*)
Am Dm
Eling rikolo semono
G chords Nur Bayan - Utuhing Katresnan lyrics C
urip susah dilakoni
F Dm
sliramu tansah nerimo
E
Ikhlas ati..

Am Dm
Sabar lan bektimu
G C
nuwuhke gedene roso tresnoku
F Dm
anggonku pakaryan kawujud
E
ngunduh kamulyan

F G E
Tulus katresnanku..nggo sliramu ....

Reff:
Am Dm
Langit nyinekseni
G C
tulus roso tresno iki
F Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu...

Am Dm
Senajan akeh gudo
G C
sing nyubo goyahke tresno
F Dm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo...

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi ....

Am Dm
Duh wong ayu...
G
tulus katresnanku
C lirik terjemahan arti indonesia Nur Bayan - Utuhing Katresnan download mp3 E
yo mung kanggko sliramu..pepujanku...

Musik : Am Dm G C
F Dm E..

==Kembali ke : *), Reff

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi ....

==============

==============

Intro : Bbm D#m
G#
..Duh wong ayu...
C#
Liwat gending iki
F#
tak kelir katresnanku
D#m F
marang sliramu....pepujanku...

..F# F

Bbm D#m
Sumanding sliramu
G# C#
tentrem rasane atiku
F# D#m
adem koyo kesiram
F
banyune surgo..

Bbm D#m
Nganti tuwo iki
G# C#
tresno ku ora keganti
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu...
Bbm
pepujanku....

Musik : Bbm D#m G# C#
F# D#m F..

*)
Bbm D#m
Eling rikolo semono
G# C#
urip susah dilakoni
F# D#m
sliramu tansah nerimo
F
Ikhlas ati..

Bbm D#m
Sabar lan bektimu
G# C#
nuwuhke gedene roso tresnoku
F# D#m
anggonku pakaryan kawujud
F
ngunduh kamulyan

F# G# F
Tulus katresnanku....nggo sliramu ....

Reff:
Bbm D#m
Langit nyinekseni
G# C#
tulus roso tresno iki
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu...

Bbm D#m
Senajan akeh gudo
G# C#
sing nyubo goyahke tresno
F# D#m
utuh katresnan iki
F
tansah tak jogo...

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m Bbm
roso iki tansah tak ugemi ....

Bbm D#m
Duh wong ayu...
G#
tulus katresnanku
C# F
yo mung kanggko sliramu..pepujanku...

Musik : Bbm D#m G# C#
F# D#m F..

==Kembali ke : *), Reff

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m Bbm
roso iki tansah tak ugemi

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m Bbm
roso iki tansah tak ugemi ....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar